al
Els tallers Habitació pròpia prenen el títol del llibre de Virginia Woolf, on l'autora va descriure un espai ‒literal i de ficció‒ per a escriptores immerses en una tradició literària dominada per homes. Nosaltres ens adherim a aquesta idea per envair espais de trànsit i fer-los nostres. Amb la tècnica del vídeo, farem videocàpsules on explicarem com vivim i de quina manera ho vivim, exposant-nos tal com som: canviants i en formació constant.

Taller a càrrec d’Alba Rihe

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T'hi esperem!

Foto Alba Rihe

Programa

DISSABTES 3, 10, 17 I 24 DE NOVEMBRE DE 2018, DE 17 A 20 h
Lloc:
Aula 0
Activitat gratuïta
Educació
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13
Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer