Nova sessió de presentació i formació del projecte Expressart Bressol al MACBA, adreçada a totes aquelles escoles bressol i de P3 que hi vulguin participar i prendre el material corresponent en préstec.

Expressart Bressol constitueix una adaptació del projecte creat el 2005 per a Educació Infantil i Primària, i com aquest, és una proposta absolutament flexible que permet adequar-se a les necessitats dels infants. El projecte vol contribuir al desenvolupament de les capacitats pròpies d’aquesta edat, estimulant les possibilitats motores, sensorials, emocionals, cognitives i comunicatives dels infants per conèixer el seu entorn.

La sessió es durà a terme al MACBA i constarà de dues parts. A la primera, es presentarà la caixa per a escoles bressol i es visitaran algunes de les peces de la Col·lecció MACBA 31. A la segona, tindrem l'oportunitat de conèixer l'experiència Expressart Bressol de la mà dels mestres de l'Escola Bressol Mag Maginet de Cornellà de Llobregat, amb qui compartirem un espai de treball i d’intercanvi al voltant del projecte.

Sessió a càrrec de Yolanda Jolis, coordinadora d’Educació

Beques atorgades per: Fundación Nina y Daniel Carasso
Fundación Nina y Daniel Carasso
Expressart. Museu portàtil per a infantil i primària

Programa

DISSABTE 11 DE FEBRER DE 2017, DE 10 A 13.30 h
Lloc: Auditori Convent dels Àngels
Més informació: educacio [at] macba [dot] cat i tel. 93 412 14 13
Jo pinto com si anés caminant pel carrer. Recullo una perla o un crostó de pa; és això el que dono, el que recullo
Joan Miró