al

El taller pretén ser un espai per aprendre, compartir i experimentar amb un material natural com és la canya per tal de conèixer la seva transformació en element constructiu. Aprendrem les possibilitats que té com a material de construcció i la facilitat de treballar-la amb les nostres pròpies mans. El taller té per objectiu fomentar la sensibilització envers l’ús de materials naturals en l’arquitectura i l’efecte positiu per al medi ambient que això té i sobretot el treball i la coordinació per decidir en equip. El taller és obert a tots els públics, des dels més petits fins als joves i adults que tinguin ganes d’aproximar-se a la bioconstrucció des del treball més artesanal. Durant el taller es construiran diferents tipus d’estructures lleugeres i efímeres, de diferents escales i qualitats i amb diversos graus de complexitat per tal d’adaptar-se a totes les edats.

Taller a càrrec de Voltes cooperativa d’arquitectura.

Voltes és una cooperativa especialitzada en diversos àmbits de l’arquitectura i l’urbanisme: bioconstrucció i sostenibilitat, rehabilitació, participació ciutadana, educació i antropologia. Les seves línies de treball desenvolupen una arquitectura conscient de l'hàbitat social i construït, un urbanisme inclusiu obert als processos de participació i la transformació col·lectiva, instal·lacions sostenibles innovadores amb materials naturals, així com també una formació crítica sobre l’entorn que habitem.


Programa

23, 27 I 30 DE DESEMBRE DE 2019 I 2 I 3 DE GENER DE 2020, de 10.30 a 13.30 h
Es pot assistir a una sola sessió o venir totes 5 sessions.
Lloc: Sala d’exposicions del Convent i terrassa del Convent.
Preu:
► 3 € per participant (tant adults com infants) una sola sessió i 10 € per participant les 5 sessions. Gratuït amb carnets Família o Amic.
► 2 € per participant (tant adults com infants) una sola sessió i 8 € per participant les 5 sessions, acreditant situació de discapacitat.
Aforament limitat. S'aconsella fer inscripció prèvia.

Oferim recursos de suport per a adults/infants amb necessitats d’accessibilitat. Consulteu els serveis disponibles per aquest taller a educacio [at] macba [dot] cat.

Inscripció per a les 5 sessions
Accedeix-hi directament fent clic al botó.

Inscripció sessions individuals
Accedeix-hi directament fent clic al botó.

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13