Les plantes viuen entre nosaltres, tant si ho volem com si no, i això és una gran sort. Viuen en forma de llavors que esperen tranquil·lament i que, en donar-se unes condicions molt específiques de temperatura, humitat, llum i altres elements, perden la por i es llancen a germinar. De vegades això passa en els llocs més inversemblants, on sembla que haguem eliminat tota possibilitat d’altres vides que no siguin les humanes.

Aquesta trobada proposa un recorregut per la cartografia botànica inesperada de la ciutat: ens trobarem amb altres éssers vius que també l’habiten i que mostren una perseverança, una senzillesa i una gosadia que emociona només de veure-ho. Anirem a la recerca del brot vegetal, de l’esquinç del ciment. Hi ha plantes que estan aflorant ara mateix; aprofiten escletxes despistades per on s’esmunyen i troben la manera de tirar endavant, apareixen on ningú s’ho espera. Descarades plantes asfalteres que ens regalen les seves aparicions radicals quotidianes i les seves supervivències d’intel·ligències extraterrestres. Botanografies de carrer o una bona ocasió per preguntar-nos per altres maneres d’estar vius i vives damunt la superfície terrestre.

Coordinat per Itxaso Corral

Amb el suport de:
L'internationale
Creative Europe
<h3><em>Our Many Europes</em> és un programa de la confederació europea de museus "<a href="http://www.internationaleonline.org/" target="_blank">L'Internationale</a>" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L
Foto: Itxaso Corral

Programa

DISSABTE 9 DE FEBRER, a les 11 h
Participants:
20
Lloc: es notificarà a les persones inscrites
Preu: gratuit. Amb inscripció prèvia
Places exhaurides.

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
Jo pinto com si anés caminant pel carrer. Recullo una perla o un crostó de pa; és això el que dono, el que recullo
Joan Miró