al

Una performance que enuncia l’acte d’escriptura i el moviment, que arrenca el text de la pàgina, de la clausura del llibre i del llit de l’escriptor. Les paraules recitades i prostituïdes al carrer. Un recorregut on l’escenari, com no podia ser d’altra manera, és un barri que s’ha volgut higienitzar durant anys; el decorat (im)perfecte per tot el que té d’abjecte, sorprenent i poc o gens regulat, encara que els mossos ho intentin. La ruta també posa en relació l’obra d’Osvaldo Lamborghini amb escriptors com Jean Genet i Roberto Bolaño.

Enemic dels gèneres literaris i els encasellaments, quina és la poètica subjacent a l’escriptura lamborghiniana? Com és la Barcelona que compon Lamborghini a Teatro proletario de cámara i en els seus últims poemes? Abordarem aquestes i d’altres qüestions en una deriva que es deixa portar per l’atzar i el vagareig.

Sortides:
1. Diumenge, 12 d’abril, 11 h. Sortida des del MACBA
2. Dissabte, 25 d’abril, 18 h. Sortida des del MACBA.
3. Dimecres, 6 de maig, 19 h. Sortida des del MACBA
4. Dissabte, 23 de maig, 18 h. Sortida des del MACBA

Totes les rutes són sessions independents. Cada persona que s’hi inscrigui ha de triar a quina ruta vol participar. Es tracta d’una activitat paral·lela a l’exposició Teatro proletario de cámara. Osvaldo Lamborghini.

L’equip de Ruta de autor el formem:
Aymara Arreaza R. és llicenciada en Lletres per la Universitat Catòlica Andrés Bello (Veneçuela) i magister en Comunicació i crítica d’art de la Universitat de Girona. Ha exercit la docència en postgraus i la crítica d’art per a diversos mitjans de comunicació, entre els quals figuren «Cultura(s)» de La Vanguardia, «Papel literario» d’El Nacional i A*desk. Compagina la seva feina amb la direcció de Ruta de autor. Actualment col·labora amb el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) amb la creació i execució de la ruta «Barcelona i els indians. Inversió d’ultramar i canvi urbà (1835-1916)». També s’ocupa de
www.ciudadsincine.com

Lorena Bou Linhares és llicenciada en Filologia hispànica per la UAB i magister en Literatura comparada per la UPF i en Edició per la UAB. Ha treballat en l’àrea editorial en grups com Penguin Random House i segells com Los Libros del Lince, entre d’altres. Compagina aquesta activitat amb la coordinació de Ruta de autor. Actualment col·labora amb el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) en la creació i execució de la ruta «Barcelona i els indians. Inversió d’ultramar i canvi urbà (1835-1916)».

Amb la col·laboració especial de Fatbottom i Gabriel Vallone.

Lamborghini

Programa

12 i 25 D'ABRIL DE 2015 / 6 i 23 DE MAIG DE 2015
Sortides:
1. Diumenge, 12 d’abril, 11 h. Sortida des del MACBA
2. Dissabte, 25 d’abril, 18 h. Sortida des del MACBA.
3. Dimecres, 6 de maig, 19 h. Sortida des del MACBA
4. Dissabte, 23 de maig, 18 h. Sortida des del MACBA

macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Exposició


Continguts relacionats

Vídeos

Entrar en un museu és una cosa que comença a casa, en un avió, en un tuit
Mark Wigley