al

«amereida - documenta 14» és el nom del projecte editorial que actualment desenvolupa l'Escuela de Arquitectura y Diseño de la Pontificia Universidad Católica de Valparaíso, com una manera de recollir i compartir l'experiència recent de treball i d'exposició a la documenta 14 de Kassel i Atenes (2017). Amb aquesta presentació es proposa relatar el que s'ha fet i poder reflexionar sobre les implicacions tant en el projecte de l'Escola i la Ciudad Abierta (Ciutat Oberta) com en l'àmbit de les pràctiques artístiques.

El procés de realització d'«amereida - documenta 14» s'acompanya d'instàncies de socialització d'aquesta experiència en escenaris culturals que puguin rebre -de diverses maneres- un treball creatiu obert, i que, amb cadascuna de les seves accions, configura una obra total que mereix ser debatuda.

Organitza:
Organitza: Escuela de arquitectura y diseño
En col·laboració amb:
Fundació Antoni Tàpies

Programa

DIJOUS 19 DE JULIOL a les 19 h: Conferència-acte-projeccions
Sessió al voltant de l'esdevenidor d'Amereida a la documenta 14, a partir de la història i el procés de les exposicions Pavelló de paper a Atenes i Pavelló de l' hospitalitat a Kassel.
Lloc: Fundació Antoni Tàpies.

DIVENDRES 20 DE JULIOL a les 11 h: Taller
Taller a partir del concepte de «Ronda» que inclourà la presentació del treball amb pissarres dibuixades, una introducció sobre la phalène i un recorregut per la ciutat en acte poètic.
Lloc: Auditori Convent dels Àngels

Programes públics MACBA
Tel. 93 481 46 81
programespublics [at] macba [dot] cat

Continguts relacionats

Àudios

Son[i]a #302. Manuel Sanfuentes sobre Amereida i Ciudad Abierta
26.11.2019