AMIC

AMIC

Tots els beneficis generals descrits als Passis, més activitats gratuïtes, activitats familiars, programa exclusiu, informació i tracte preferent.

- Només per a tu: gaudeix de les visites exclusives a les exposicions temporals, la Col·lecció MACBA i els espais interiors del museu de la mà dels comissaris, els artistes i els experts del MACBA.

- Visites comentades a les exposicions més interessants del panorama local, museus, galeries, tallers d’artista, etc.

- Gaudeix de descomptes i promocions en altres institucions: 5 % en llibres i 10% en objectes al MACBA Store Laie, un catàleg de regal per Nadal, entrada gratuïta a ARCO i als museus europeus associats.

• Fes d’amfitrió: 6 entrades gratuïtes al museu i una selecció de visites on podràs venir acompanyat. Entrada gratuïta pels fills menors de 18 anys.

- Aprèn al teu ritme: programa d’activitats especial per als Amics. Converses sobre les exposicions i sobre l’escena local i internacional, trobades amb artistes i crítics, tallers de creació, etc. Activitats d’ iniciació i aprofundiment en l'art i pensament contemporanis adaptades a les necessitats de cada tipus d’Amic. Escull entre cursos, seminaris, presentacions, debats, cine, concerts, etc.

Informa’t: sigues el primer en saber que passa al MACBA i al món cultural, rep els butlletí del MACBA i les invitacions per a les inauguracions. Vine a l’exclusiva presentació de la programació del museu per part del personal del MACBA.

- Participa-hi a l’AMICLAB: espai de reunió en petit format amb l’equip del museu i convidats.

Si t’interessa l’art i la cultura contemporània, ser Amic del MACBA és la millor manera d’ accedir a les exposicions, les activitats i els espais del museu.
Dóna’ns la teva opinió, proposa'ns idees, activitats, col·labora, ajuda’ns a millorar.
Sigues l'ambaixador del MACBA!

QUOTA ANUAL:
Amic Individual: 50 €
Amic PRO*: 35 € (estudiants, professors, professionals i >65 anys acreditats*)

Amic PRO*: cal acreditar la condició adduïda en el moment de fer la inscripció. Una manera d’accedir al MACBA per als professors i professionals del sector acreditats: artistes, galeristes, crítics, així com per col·lectius i empreses creatives amb acords previs.

Ets professor? El carnet Amic PRO ofereix al professorat de tots els nivells educatius una nova manera de treballar amb el MACBA, amb un tracte personalitzat i activitats específiques.

Informació de contacte

Plaça del Àngels, 1
08001 Barcelona
Tel.: 93 481 33 68 (en horari del Museu)
Fax: 93 412 46 02
amics@macba.cat

#AmicsMACBAParticipa a la conversa!

Continguts relacionats

Vídeos

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.