al

Sortir del quadre és una oportunitat per compartir aprenentatges amb dinàmiques diferents a les de l'aula, una activitat de descoberta que es planteja com un joc simbòlic on el museu esdevé un món imaginari que cal explorar entre tots. Massa sovint és el pensament el que limita les nostres possibilitats. Per això es diu que hem de sortir del quadre per trobar noves maneres de mirar.

Aquesta visita-taller està concebuda com una activitat en quatre parts, on descobrireu que el museu és un lloc habitat per persones i obres: ¿què passa quan un pintor de parets descobreix que al museu hi ha artistes que pinten amb pols de marbre? ¿I quan un científic vol jugar amb els mòbils d’Alexander Calder? Sortir del quadre ens aproxima a objectes, escultures i instal·lacions de la mà d’educadors que assumeixen el rol d’un personatge de ficció, connectant oficis amb creativitat.

El paper del mestre o adult responsable serà fonamental, còmplice, i per això us convidem a participar activament en les propostes, passant per les mateixes experiències que els vostres alumnes.

Amb el suport de:
EduCaixa logo
Alexander Calder. 'Sense títol' 1933

Programa

DEL 1 D'OCTUBRE DE 2018 AL 14 DE JUNY DE 2019
Horari: de dilluns a divendres (excepte els dimarts) matins a les 10 h
Durada de l'activitat: 90 min
Preu per grup/classe: 80 €
Lloc: sales del museu
Activitat per a nens i nenes de P4 a 2n de primària

Informació i reserves a educacio [at] macba [dot] cat o bé al tel. 93 412 14 13.

Continguts relacionats

Imatges

"The Nature of Visual Illusion" de Juan Muñoz, 1994-1997 <br>Foto: Rafael Vargas