Imagen
[1993?]
Document manuscrit. -- Esborranys traçats amb llapis probablement per a concebre una copa per a la copoteca (o col·lecció de copes) de Foment de les Arts i del Disseny, i.e. un esborrany d'una copa trencada pel peu, amb el peu de la copa dret i el recipient tombat a un costat, traçat amb llapis; un esborrany d'una copa amb el recipient potser concebut amb un nas postís capgirat, traçat amb llapis; tres esborranys d'una copa amb un ham a l'extrem d'un fil de pescar, traçats amb llapis; i un esborrany d'una sabata de taló traçada amb llapis i el terme indicatiu "Copa" escrit amb llapis.
- Al verso del full 284, les sigles "FAD" escrites amb llapis, de Foment de les Arts i del Disseny.

- Al verso del full 284, un esborrany d'un poema objecte encerclat amb llapis, i els termes indicatius "Cadira serrada" i "xerrac petit"; i.e. la figura d'una cadira partida o serrada per la meitat, amb una separació entre totes dues meitats de la cadira, i, a un costat, al terra, un xerrac traçat amb llapis.

Fitxa tècnica

Pertany a:
Otros
Crèdit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Sèrie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicació/Producció:
[1993?]
Dimensions/Durada:
Dimensions: 10,8 x 10,6
Idioma:
Català
Tipus de material:
Document
Número de registre:
A.JBR.03504.003.023
Topogràfic:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00078_003_020

Continguts relacionats

Obres de la Col·lecció

L’or no s’associa amb la brutícia. I l’or, com els diamants, és un material exalçat. Té un grau d’abstracció tal que et situa –si el fas servir artísticament– en un nivell encara més elevat.
James Lee Byars