Imagen
[198-]
Document manuscrit. -- Esborranys de poemes objecte traçats amb llapis, i.e. un esborrany amb una figura no identificada traçada amb llapis i la nota indicativa "M[oca?]dor vermell" escrita amb llapis; un esborrany amb una figura d'un accessori per fer fotografies amb una càmera, i.e. un disparador de cable amb el cable de l'aparell disposat verticalment, traçat amb llapis, i la nota indicativa "Tirador de fotos" escrita amb llapis; un esborrany amb la figura d'un esclop traçat amb llapis i les lletres "A", "B" i "C" escrites amb llapis; dos esborranys de poemes objecte amb un casc militar, i.e.
la figura d'una escombra dreta, disposada verticalment, amb l'extrem superior del pal de l'escombra cobert amb un casc militar, propi de l'uniforme d'un soldat a la guerra; i la figura d'una cadira només amb l'estructura (o l'esquelet), i, a un costat del respatller, un casc militar; un esborrany amb la figura d'una sotana (o una vestidura de capellà) potser coberta amb un casc proveït d'una hèlice; un esborrany amb la figura d'un maletí i, a un costat del maletí, una lluna en fase decreixent (o minvant) traçada amb llapis; un esborrany de poema objecte indicat amb la nota escrita amb llapis "Telèfon sota un coixí (sonant)"; un esborrany amb la figura d'una llima i el terme "Reixa" escrit a la barra de la llima, traçat amb llapis; un esborrany amb la figura d'un manyoc de fils traçats amb llapis i la nota indicativa "Boixets" escrita amb llapis; un esborrany de poema objecte indicat amb la nota escrita amb llapis "Ampolla plena de fum"; i un esborrany amb la figura d'una ampolla concebuda com un gerro, amb una flor i la nota indicativa "Rosa blava" escrita amb llapis.

Fitxa tècnica

Pertany a:
Fons Joan Brossa > Creació de manuscrits > Manuscrits d'obres > Poesia visual
Crèdit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Sèrie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicació/Producció:
[198-]
Dimensions/Durada:
Dimensions: 20,1 x 15,2
Idioma:
Català
Tipus de material:
Document
Número de registre:
A.JBR.03504.005.005
Topogràfic:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00078_005_005
El que pretenc quan explico la història d’una víctima de la violència a Colòmbia és apel·lar al record del dolor que experimentem tots els éssers humans, aquí o a qualsevol lloc del món.
Doris Salcedo