Món Llibre, 2024
Activitat
Dissabte 15 i diumenge 16 de juny del 2024

Món Llibre 2024 

Jornada de portes obertes

El festival Món Llibre proposa una experiència literària per a petits i grans, per conèixer les novetats editorials per a tots els públics, especialment l’infantil, i gaudir de diferents espectacles. 

Enguany, el MACBA s’hi suma oferint unes jornades de portes obertes els dies 15 i 16 de juny, on es podran visitar de manera gratuïta totes les exposicions en curs, entre elles Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica i Jordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus. A més a més, les famílies podran explorar el món de la narrativa, sigui oral o escrita, participant en l’activitat UAU!! Àlbums i històries al MACBA, de la mà de Sherezade Bardají i Yoshi Hioki, i alhora passar una estona a l’espai de lectura i familiar situat a la planta baixa del Centre d’Estudis i Documentació, on trobaran un compendi de llibres, contes i joguines. Un espai on descansar, jugar i passar una bona estona!

Dissabte 15 a les 18 h, podreu sumar-vos també a la visita comentada entorn de la Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica, a càrrec d’Avalancha, i diumenge 16 a les 12 h, a la de l’exposició Jordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus, a càrrec d’Albert Gironès, Eva Paià i Marina Ribot Pallicer.

Viu les narratives amb el MACBA i Món Llibre!

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
Dissabte 15 i diumenge 16 de juny del 2024
horari
Jornada de portes obertes
localització
Edifici Meier, Centre d’Estudis i Documentació (CED)
títol
Món Llibre 2024 
idioma
Català, castellà i anglés
preu
Gratuït. Sense reserva prèvia. Accés per ordre d’arribada.
també et pot interessar