Col·laborem

Entenem l’art contemporani com un espai on es visibilitzen les tensions del món actual. Per aquest motiu, treballem en xarxa amb associacions i entitats de la ciutat oferint un espai de diàleg i col·laboració.

ACTIVITATS D’ACOLLIDA
Auditori MACBA
ACTIVITATS D’ACOLLIDA
Fem xarxa amb entitats, plataformes i altres institucions culturals del barri i de la ciutat, amb l’objectiu de fomentar la participació, el debat i generar espais de trobada ciutadana. Facilitem els espais del museu per acollir activitats i iniciatives i així col·laborar amb projectes comunitaris, culturals i associatius.  
Festival Raval(s)
Raval(s). Fet per la gent del barri!
Festival Raval(s)
Participem al Festival Raval(s) que cada any dinamitza la Fundació Tot Raval en col·laboració amb moltes altres entitats del barri. Concretament, el grup de La Cuina se suma al projecte Festa de la sopa d’aquí i d’allà i el Jardí Ambulant amb les diferents activitats de construcció del proper hort comunitari del barri.
EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts
Grup de joves xerrant a l'aula de l'escola
EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts
EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts de Barcelona és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb A Bao A Qu, que introdueix la creació contemporània als centres públics d’educació secundària a través del contacte directe i continuat d’un creador amb l’alumnat. EN RESiDÈNCiA proposa als artistes que concebin una obra específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d’estudiants d’educació secundària obligatòria (ESO).
Apadrina el teu equipament
Apadrina con el IE Elisabets, curso 22-23. @AnnaFàbrega
Apadrina el teu equipament
Gràcies a l’acord marc de col·laboració entre les institucions de la Diputació, Foment de Ciutat, la Fundació Tot Raval, el CCCB, el MACBA, el Museu Marítim (Drassanes), la Filmoteca de Catalunya i el Liceu, es van establir les bases del projecte educatiu Apadrina el teu equipament, que té com a objectiu que tot l’alumnat del Raval conegui els grans equipaments culturals del barri. A més, es pretén desenvolupar un procés compartit de llarga durada que formi part del currículum acadèmic, i que l’alumnat pugui integrar aprenentatges mitjançant la participació en una vivència educativa enriquidora. 
Fora de reserves
Fora de reserves
Fora de reserves
Fora de reserves és un programa d’acollida temporal als centres educatius públics d’obres del fons d’art contemporani de la ciutat, creades per artistes en actiu a Barcelona. Procedents del fons d’obres d’art de titularitat municipal, bona part de les peces van ser adquirides amb Fons COVID-19 de l’any 2020. El projecte, que inclou la instal·lació i l’exposició de les obres a instituts i escoles, reconeix els centres educatius com a espais expositius i d’extensió de la mateixa institució-museu.