Uau! Àlbums i històries al MACBA. © Sherezade Bardají i Yoshi Hioki
Activitat
Dissabtes 20 d’abril, 4 i 18 de maig, 1, 15 i diumenge 16 de juny de 2024

UAU!! Àlbums i històries al MACBA

Taller familiar a partir de 5 anys
"Uau! Àlbums i històries al MACBA". © Sherezade Bardají i Yoshi Hioki

UAU!! És una activitat familiar a partir de 5 anys, dins del programa del MACBA En família, on a partir del llibre-àlbum i l’oralitat explorarem en grup relats, imaginaris i espais del museu.

Escoltar històries és sorprenent i arriscat. No saps on vas a parar. Ho farem a poc a poc, per mastegar cada imatge i record, cada pessigolleig, estranyesa i desig, perquè ens impulsin a un univers on fer o recórrer juntes un espai concret: el museu! 

En Yoshi i la Sherezade us compartiran àlbums i us explicaran contes, tal com ha fet la humanitat al llarg de tots els temps. És una cerimònia, un ritual col·lectiu on llegirem amb els cossos. Així, quan obrim les mans… UAU! Desplegarem juntes tot un munt de relats possibles.

Aquesta és una proposta exploratòria i afectiva per experimentar mitjançant la narració de contes, els àlbums il·lustrats, el joc, l’ombra, la llum, les cantarelles, la interacció amb el museu i les seves obres.

UAU!! És un espai que s’ofereix per a infants a partir de 5 anys. Arrenca aquest abril i continuarà quinzenalment tots els dissabtes fins al juny. Cada dissabte ens aproparem a una nova narració. Gratuït els dies 18 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, i 15 i 16 de juny, dins del marc del festival Món Llibre. Consulta el calendari i fes la teva reserva. T’hi esperem!

Una proposta de Sherezade Bardají i Yoshi Hioki.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
Dissabtes 20 d’abril, 4 i 18 de maig, 1, 15 i diumenge 16 de juny de 2024
horari
11:30 h
localització
Atri
títol
UAU!! Àlbums i històries al MACBA
idioma
Català i castellà
preu
3 € per participant. 2 € acreditant situació de discapacitat. Gratuït amb carnets Família i Amic. Gratuït els dies 18 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus, i 15 i 16 de juny, dins del marc del festival Món Llibre
participants
Yoshi Hioki
Sherezade Bardají
UAU!! Àlbums i històries al MACBA
2 artistes
Contacte
Si tens cap consulta, no dubtis a contactar amb nosaltres.
per a més informació
macba@macba.cat 93 481 33 68
també et pot interessar