Entrada gratuïta o reduïda

Busca la teva entrada. Reduïda, gratuïta, familiar, per a estudiants, per a col·lectius. Ens esforcem perquè el museu estigui obert a la diversitat. 

S’haurà d’acreditar la condició adduïda. Permet accedir a totes les exposicions en curs i a la mostra de la Col·lecció permanent tantes vegades com vulguis durant un mes a partir de la data d’activació a la recepció.
Entrada gratuÏta

Tots els dissabtes, a partir de les 16 h, visita gratuïtament totes les exposicions i participa a les visites comentades de la mostra de la Col·lecció, amb reserva previa.

Els menors de 14 anys hauran de visitar el museu acompanyats d’una persona adulta.

Persones amb discapacitat acreditada més un acompanyant.

Persones amb carnet de família nombrosa o monoparental.

Estudiants de 18 a 25 anys que cursin estudis inclosos dins del sistema educatiu estatal. Estudiants majors de 25 anys que cursin estudis de grau i postgrau inclosos dins del nostre sistema educatiu estatal en alguna d’aquestes especialitats: Belles Arts, Història de l’Art, Conservació-Restauració, Comunicació Audiovisual, Cinema, Geografia i Història, Filosofia i Lletres, Humanitats, Arquitectura, Ciències de la Comunicació i Relacions Institucionals.

Professorat amb l’acreditació de la Generalitat de Catalunya.

Periodistes amb carnet nacional o internacional (CIP) de la Federació de Periodistes (FIP) o que prèviament hagin contactat amb el departament de Premsa del MACBA (press@macba.cat). Treballadors i amics dels museus membres de la Federació L’Internacionale, socis de la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya (PAAC), membres del Consejo Internacional de Museos (ICOM), del Comité Internacional de Museos de Arte Moderno (CIMAM), International Association of Art Critics (AICA), de l’Associació Catalana de Crítica d’Art (ACCA), del Instituto de Arte Contemporáneo (IAC), de la Asociación Profesional de Museólogos de España (APME), del Gremi de Galeries d’Art de Catalunya, d’Art Barcelona, de los Artistas Visuales en Entornos Rurales (AVER), d’Apropa Cultura, d’Amics dels Museus de Catalunya i Guies Turístics Oficials. Membres de col·lectius amb els quals s’han establert acords de gratuïtat: Talking Galleries, Loop Barcelona, SWAB Barcelona, Barcelona Gallery Weekend, Fundación ARCO, ArtsLibris, Quadern Cultura, Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Cercle Artístic Sant Lluc, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB), Universitat Internacional de Catalunya (UIC) , Sotheby’s, Whitney Museum, Musée d’Art Contemporain de Bordeaux (CAPC), Deutsche Bank ArtCard, Guggenheim Art Pass, Museu Serralves, Col·legi de Doctors i Llicenciats en Belles Arts i Professors de Dibuix de Catalunya (COLBACAT), Escola Joso, Cinesa, Amics de Casa Amèrica Catalunya i Fundació Claror. Membres de la Fundació MACBA i acords d’aquesta entitat amb altres col·lectius (La Vanguardia, Hotels Catalonia Barcelona, Mútua Madrileña) i empreses patrocinadores. Aconsegueix la teva entrada gratuïta a taquilles
mostrar-ne més
Entrada reduïda

10,20 € Entrada amb descompte dilluns, dimecres, dijous i divendres de 13:30 h a 15:00 h; dissabtes i diumenges de 10:00 h a 11:00 h.

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC), Club TR3SC, socis i amics de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), amics i associats d’ACVIC Centre d’Arts Contemporànies. Membres de col·lectius amb els quals s’han establert acords de col·laboració: Foment de les Arts i del Disseny (FAD), FNAC, RACC, Ateneu Barcelonès, Òmnium Cultural, Zoo Club i d’altres. Fundació RACC, Fundació Esteve, Fundació Cuatrecases, Fundació Gas Natural i d’altres col·lectius amb acord signat amb la Fundació MACBA. Acords amb diversos touroperadors: Touristcheck, Barcelona City Tour, BCN Pass, IVenture i Bus Turístic. Aconsegueix el teu descompte a taquilles

9,6 € Estudiants no subjectes a gratuïtat i professorat sense acreditació de la Generalitat de Catalunya.
Dies d’entrada gratuïta
 • 11 de febrer (Santa Eulàlia)
  • 10:00 h a 15:00 h
 • 18 de maig (Dia internacional dels museus i Nit dels museus)
  • 11:00 a 19:00 h, i de 19:00 a 01:00 h
 • 15 de juny (Món llibre)
  • 10:00 h a 20:00 h
 • 16 de juny (Món llibre)
  • 10:00 h a 15:00 h
 • 24 de setembre (La Mercè)
  • 10:00 h a 20:00 h
articket
1 tiquet / 6 museus = 38 €. Els millors museus de Barcelona en una sola entrada.
més informació