Al museu

Aquí trobaràs consells útils per fer de la teva visita una experiència més personalitzada. Coneixes els nostres espais de descans, les hores amb menys públic i tots els recursos que posem al teu abast?  

serveis

Volem que gaudeixis d’una experiència més còmoda quan ens visitis. Per això, posem a la teva disposició un servei de taquilles que s’activen amb una moneda d’un euro. No es permet l’entrada de patinets o bicicletes.

El MACBA té rampes i ascensor que comuniquen les diferents plantes. Actualment l’aforament de l’ascensor està limitat a una persona.

A totes les plantes, trobaràs espais de descans amb seients per si necessites fer una pausa durant la visita.

Actualment està tancada al públic.

Als espais de descans, tens cadires plegables perquè puguis utilitzar durant la visita. Les cadires es desinfecten periòdicament segons els protocols de neteja.

A les plantes 0 i 1.

Als lavabos adaptats de les plantes 0 i 1.

Les sales del museu estan dotades d’accés a internet gratuït per a tots els visitants. Trobaràs la contrasenya a la teva entrada, o bé pots demanar-la a recepció.

Vols fer de la teva visita al MACBA una experiència única? Instal·la’t la nostra app i navega pel museu sense deixar escapar ni un sol detall.

mostrar-ne més
Recomanacions per la visita

El moment més tranquil per visitar el museu és de dilluns a divendres a partir de les 14 h i els matins de dissabtes i diumenges, ja que és l’horari amb menys concurrència, atès que generalment no hi ha visites escolars ni de grups.

A l’estiu, et recomanem utilitzar una peça lleugera d’abric. Mantenim una temperatura i una humitat relativa controlades en funció del clima exterior; així assegurem la conservació de les obres exposades, alhora que reduïm el consum energètic.

L’entrada et permet accedir al museu tantes vegades com necessitis durant un mes a partir de la data d’activació a la recepció. Et recomanem que reparteixis la visita en més d’un dia per fer un recorregut per les exposicions o la Col·lecció i per dedicar més temps a una obra que t’ha inspirat.

Els grups escolars poden dibuixar amb tècnica seca durant la visita al museu fent una petició prèvia a educacio@macba.cat.

Els menors de 18 anys han d’anar acompanyats per una persona adulta. Volem que la seva visita sigui estimulant i també segura. Si us plau, intenta estar al costat d’ells i, abans de tocar una obra, pregunta al personal de sales.

Per motius de seguretat i perquè la visita sigui molt més còmoda, les motxilles i els paquets han de dipositar-se a les taquilles del guarda-roba. Hi ha dues mides de consigna: 44 x 38 x 46 cm, i 88 x 38 x 46 cm. No disposem de taquilles per a objectes voluminosos com ara bicicletes, patinets o maletes grans.

Bones notícies: està permès fer fotos a l’interior del museu. Així que fes aquesta foto i comparteix-la! Això sí, sense flaix. Si voleu fer servir un trípode, ompliu sisplau el formulari següent i entregueu-lo imprès a l’equip de recepció. Les imatges només podran ser d’ús personal i no comercial. De vegades, necessitem restringir aquest permís per a alguna obra o exposició.

MACBA APP
Vols convertir la teva visita al museu en una experiència única? Descarrèga’t l’app
Descarregar app