Visites comentades a la <em>Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica</em>
Activitat
Tots els dissabtes

Visites comentades a la Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica

A càrrec d’Avalancha
Fito Conesa "Helicón", 2019

Els dissabtes, gaudeix de les visites comentades a la Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica. Un acostament a la Col·lecció entès com un exercici que permet temptejar una ruptura del marc institucional, oferint un espai de reflexió i de crítica on el concepte i l’experiència “art” es presenten com un principi generador i emancipador.

Des d’on la matèria sensible que conformen les peces de la Col·lecció MACBA s’amplia amb noves adquisicions i afavoreix nous escenaris de relació entre les obres. Constitueix un nou relat d’històries que inclou absències i afavoreix uns altres discursos en tant que espais comuns, escenaris de possibilitat on es poden qüestionar i actualitzar les formes de relació que estableixen les pràctiques artístiques amb els subjectes.

Una oportunitat per mutar el format de visita guiada i dur-lo a una conversa col·lectiva que situa en el centre l’experiència viscuda amb les obres de la Col·lecció MACBA.

A càrrec d’Avalancha, col·lectiu d’investigació artística i educativa format per Loli Acebal, blanca arias, Marc Luguera, edu rubio i pol terrés.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
dates
Tots els dissabtes
horari
18:00 h
localització
Edifici Meier
títol
Visites comentades a la Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica
idioma
Visites en castellà, la segona i quarta setmana de cada mes. En català, la resta de setmanes.
preu
Gratuïtes amb l’entrada al museu. Amb inscripció prèvia.
participant
Col·lectiu d’investigació artística i educativa, actualment conformat per Loli Acebal, blanca arias, María Bendito, edu rubio i pol terrés.
llegir-ne més
Visites comentades a la Col·lecció MACBA. Preludi. Intenció poètica
1 artistes
Contacte
Per concertar visites de grup, podeu contactar:
macba@macba.cat 93 481 33 68

també et pot interessar