Preguntes freqüents

TOT EL QUE NECESSITES SABER PER VENIR AL MUSEU
COM S’HI ARRIBA?

Per la seva situació cèntrica a Barcelona, al MACBA s’hi accedeix fàcilment en transports públics (metro, FGC i bus). També hi ha pàrquings per a qui s’hi arribi en cotxe particular. Per a més informació, consulteu Localitzacio-accessos.

Sí, n’hi ha uns quants. A Localitzacio-accessos us indiquem els pàrquings més pròxims al museu.

Sí, a Accesibilitat hi trobareu informació sobre els accessos del museu adaptats a persones amb mobilitat reduïda.

Sí, als voltants del museu hi ha diversos pàrquings de bicicletes i també una parada de Bícing. Consulta Localitzacio-accessos per a més informació.
HORARIS I PREUS

A l’apartat d’Horaris trobaràs els los horaris habituals i els dies amb horari especial. Pots comprar la teva entrada i accedir al museu fins 30 minuts abans que tanqui. Tingues en compte que la sortida de les sales d’exposició comença 15 minuts abans del tancament del museu.

A l’apartat d’Horaris trobaràs els los horaris habituals tant de la Biblioteca com de l’Arxiu. Per consultar els fons de l’Arxiu, cal concertar una cita amb una antelació mínima de 48 hores. Per a més informació i consultes, pots visitar l’apartat de la Biblioteca o de l’Arxiu a la web.

A Tarifes podreu trobar tots els preus i descomptes aplicables.

Sí, tots els dissabtes a partir de les 16 h i les jornades de portes obertes: Santa Eulàlia (11 de febrer), el Dia Internacional dels Museus i la Nit dels museus (18 de maig) i el dia de la Mercè (24 de setembre). Per a més informació, consulteu l’apartat de Tarifes.

Sí, s’accepten les targetes de crèdit.

Sí, et permet accedir a totes les exposicions en curs tantes vegades com es vulgui durant un mes a partir de la data de compra, prèvia activació.

Sí, consulteu Amics del MACBA.

Sí, compra la teva entrada online.

Fins als 14 anys tenen accés gratuït.

No, la botiga del museu té un accés lliure i independent.

Consulta MACBA Store Laie.
mostrar-ne més
ABANS DE LA VISITA

Sí. Et recomanem la compra anticipada de la teva entrada. Podràs escollir la franja horària de visita que més et convingui per tal de reduir els temps d’espera i les cues. Les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda tindran dret d’accés preferent per a la cua d’entrada anticipada.

Pots reservar a la web la teva entrada gratuïta si formes part d’algun d’aquests col·lectius: estudiants, professors, majors de 65 anys amb o sense targeta rosa, persones amb discapacitat i acompanyants, menors de 14 anys, família nombrosa, família monoparental i membres de xarxa de Biblioteques municipals. Consulta tots els descomptes i gratuïtats que pots adquirir directament a la taquilla del museu.

Per saber quines exposicions temporals hi ha, consulta l’apartat d’Exposicions i activitats.
DURANT LA VISITA

Hi haurà accessos diferenciats per tal d’entrar al museu: amb i sense entrada anticipada.

No, dirigeix-te directament a l’accés marcat amb entrada anticipada

Tot i que es pot pagar en metàl·lic, et recomanem que compris les entrades online escollint la franja horària que més et convingui per tal de reduir els temps d’espera i les cues.

Sí, volem que gaudeixis d’una experiència més còmoda quan ens visitis. Per això, posem a la teva disposició un servei de taquilles que s’activen amb una moneda d’un euro.

No és possible deixar dins del museu cap dispositiu de transport personal.

Al MACBA trobaràs fulls de mà i material de comunicació, encara que et recomanem la descàrrega online d’aquests continguts, disponibles a la web del museu. També, pots descarregar-te la nostra app gratuïta, on tindràs accés a audioguies i fitxes explicatives de les exposicions. També podràs escoltar les peces audiovisuals de les exposicions del museu.

Sí, facilitem els recursos d’accessibilitat sota demanda (te n’informaran al punt d’atenció al visitant). Per a més informació, visita l’apartat d’Accessibilitat.

Si, està permès fer fotografies sense flaix. Les imatges preses només poden ser per a ús personal i no comercial. Puntualment, el MACBA es pot veure en la necessitat de restringir aquest permís per alguna obra o exposició. Si voleu fer servir un trípode, ompliu sisplau el formulari següent i entregueu-lo imprès a l’equip de recepció.

Cal adreçar-se al Centre d’Estudis i Documentació o en cas de requerir imatges per premsa, us heu d’adreçar al dept. de Premsa.

En el cas dels grups escolars, prèvia petició, es permet dibuixar amb tècnica seca.

En aquests moments no.
mostrar-ne més
VISITES, ACTIVITATS I TALLERS

Sí. Consulta les visites que s’ofereixen actualment. Instal·la’t la nostra app gratuïta i tindràs accés a audioguies i fitxes explicatives de les exposicions, imatges i molt més.

Sí. Consulta les nostres propostes d’activitats.
SOBRE EL MACBA

Per conèixer la història i la tasca del MACBA, podeu consultar la secció sobre el MACBA.

A l’apartat d’Exposicions podràs trobar tota la informació relativa a les itineràncies de les exposicions. Com puc donar suport a

Consulta la secció Suport al museu.

Les ofertes de feina i de pràctiques s’anuncien a Treballa al MACBA. També hi ha un contacte per resoldre les preguntes que puguin sorgir.

Si, a Lloguer d’espais hi trobareu una descripció detallada de l’oferta de lloguer de sales i organització d’esdeveniments.
Contacte