Programes educatius

Qui en sap i qui no en sap? Qui aprèn i qui ha d’ensenyar? És possible un museu on aprendre plegats? L’educació ens pot alliberar? Com es construeix la història? El MACBA concep l’educació com un eix vertebrador que articula el paper del museu en relació amb les comunitats, posant una atenció especial en la comunitat educativa i en el barri del Raval, del qual formem part.
Activitats educatives
0 Resultats
OBRA TITLE
yyyy-YYYY
ARTIST NAME
reproduir
més informació 02:23
En altres paraules
Recollir veus, compartir vivències, contaminar-se de mirades, connectar, vincular, fer museu. Endinsa’t en la nova sèrie de vídeos… En altres paraules.
Artistes del programa educatiu
Coneix als i les artistes que ens acompanyen a les activitats educatives.
Veure Artistes
Pedagogies i emancipació
Marina Garcés, Janna Graham, val flores, Concha Fernández Martorell, Jordi Solé Blanch

Educar, per a què? No podem deixar de fer-nos aquesta pregunta en una època en què l’educació sembla amenaçada per l’imperatiu de la productivitat i de l’eficiència al servei del mercat laboral. Els assajos que integren aquest volum proposen un exercici crític sobre els models educatius que se’ns imposen gairebé sense marge per plantejar alternatives. Des d’experiències i perspectives diverses, totes les aportacions coincideixen a apostar per l’educació com a espai polític per a l’emancipació individual i col·lectiva. Un àmbit i una pràctica des dels quals se’ns permeti imaginar el futur.
mostrar-ne més mostrar-ne menys
Amb el suport de:
Contacte
SI TENS CAP CONSULTA NO DUBTIS EN POSAR-TE A CONTACTE AMB NOSALTRES.