Activitats Altres

BccN 2017. Sharing is Caring

Barcelona Creative Commons Film Festival

09 al 11 juny 2017

BccN 2017. Sharing is Caring

BccN 2017. Sharing is Caring

La vuitena edició del Barcelona Creative Commons Film Festival, que tindrà lloc del 7 a l’11 de juny, continua proposant el millor cinema i audiovisual creat amb llicències lliures, i alhora potencia un espai de diàleg, coneixement i defensa de la Cultura Lliure i l’audiovisual com a eina crítica i transformadora del nostre entorn.

Aquesta edició del festival s'apropa a obres que visibilitzen les lluites i anhels de les comunitats que es resisteixen a ser trepitjades per la inèrcia global, i que fan dels valors com el compartir, el cooperar o el cuidar-se l’eix central de la seva existència. Mitjançant projectes audiovisuals diversos, col·loquis, tallers, debats i «shows» experimentals, el festival dibuixarà durant cinc dies un trajecte d’anada i tornada constant entre les comunitats i el procomú; perquè compartir és cuidar el que és comú, cuidar-se i cuidar-nos.

El BccN és un festival de cinema atípic, que posa al centre les persones i els projectes audiovisuals que entenen la cultura com un bé comú i un dret humà fonamental, amb uns valors que van més enllà de la seva mercantilització. En aquest escenari es presentarà la plataforma CCWorld Xarxa de Comuns Audiovisuals, un portal digital col·lectiu i de propietat de la comunitat. A banda de ser un nou canal de distribució d’obres audiovisuals i projectes que plantegen models de relació ciutadana i d’explotació audiovisual alternatius, pretén ser el germen de nous festivals que es desenvolupin des de comunitats locals empoderades. Es tracta, a més, d’un dispositiu en línia que garanteix l’accés legal a les principals obres realitzades sota llicències Creative Commons o altres llicències lliures.

La programació es pot consultar a http://www.bccn.cc

Organitzat per BccN.

Programa

Al MACBA del 9 a l’11 de juny
Lloc: Auditori Meier

Inscripció

Entrada gratuïta. Sense inscripció prèvia.

Contacte

Més informació: info@bccn.cc

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.