Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Un ex-libris per a Manel Viñas traçat amb tinta, i.e. les lletres de la frase (o el títol) "Ex-libris Manel Vinyes" ordenades en ordre alfabètic i escrites en majúscula amb tinta seguint el traçat d'una figura geomètrica, i.e. un quadrat.
- Al recto del full 299, a un marge de la composició visual, la signatura de Joan Brossa traçada amb tinta. Al recto del full 300, una versió més preliminar de l'ex-libris per a Manel Viñas, traçat amb llapis, signat amb llapis per Joan Brossa; i, al recto del full 301, una versió més preliminar de l'ex-libris amb una composició visual alternativa, i.e.
la frase "Ex-libris Manel Vinyes" escrita amb llapis, amb el nom "Manel Vinyes" escrit al dessota del terme "Ex-libris", i, entre el terme "Ex-libris" i el nom "Manel Vinyes", una composició visual amb la figura d'un antifaç traçat amb llapis i, al dessota de l'antifaç, ajustat al costat esquerre de la careta, dos ulls traçats amb llapis disposats un al dessota de l'altre.

Ficha técnica

Pertenece a:
Fondo Joan Brossa > Creación de manuscritos > Manuscritos de obras > Poesía visual
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[198--199-]
Idioma:
Catalán
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03504.004.009
Topográfico:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00078_004_006
Me gusta pensar que el artista no es más que un material de otro tipo en la obra, que coopera con los restantes materiales.
Robert Rauschenberg