Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- La frase "FOCS ARTIFICIALS" en majúscula escrita amb tinta vermella, i.e. amb quatre lletres "O" escrites amb tinta vermella una al dessota de l'altra i l'adjectiu "ARTIFICIALS" escrit en diagonal; i les lletres "N", "O", "E" i "S" en majúscula, i.e. les lletres inicials dels punts cardinals, escrites amb tinta blava (o amb llapis), distribuïdes a cada costat segons l'orientació dels quatre punts cardinals.
- El full 145 s'ha obtingut de reutilitzar un fragment d'un formulari en castellà per elaborar una fitxa d'un catàleg d'autors; i el full 146 s'ha obtingut de reutilitzar una carta circular d'Antoni Gutiérrez Díaz, secretari general del Partit Socialista Unificat de Catalunya.

- Al recto dels fulls 145 i 146, diverses provatures traçades amb tinta o amb llapis per a concebre la composició visual.

Ficha técnica

Pertenece a:
Otros
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[198--199-]
Idioma:
Catalán
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03505.069
Topográfico:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00012_054

Contenidos relacionados

Obras de la Colección


Documentos de archivo relacionados

Otras versiones de este documento

Otros documentos de archivo relacionados

El oro no se asocia con la suciedad. Y el oro, como los diamantes, es un material ensalzado. Posee tal grado de abstracción que te sitúa, si lo utilizas artísticamente, en un nivel aún más elevado.
James Lee Byars