Imagen
[1982?]
Document manuscrit. -- Diverses fotografies d'Alfred Hitchcock retratat de perfil per a un poema visual amb una lletra "O" i les faccions de la cara del cineasta. I.e., una coberta reprografiada, il·lustrada amb una fotografia de perfil de Hitchcock, de la monografia "The films of Alfred Hitchcock", de George Perry (London: Studio Vista ; New York: E.P. Dutton and Co., 1965), en un sobre tramès per Ramón Herreros a Joan Brossa, amb la data "30.SEP.80" al mata-segells; un fotografia de perfil de Hitchcock reprografiada en un altre sobre tramès per Herreros a Brossa, amb la data "18.SEP.
80" al mata-segells; dos fulls, cadascun amb un perfil de la cara de Hitchcock traçat amb llapis en una lletra "O", i un altre full, de paper vegetal, amb un altre perfil de la cara de Hitchcock traçat amb llapis obtingut de la coberta del llibre de George Perry; una altra fotografia de perfil de Hitchcock reprografiada, amb un cigar a la boca, potser obtinguda de la coberta d'un estudi de François Truffaut sobre el cinema de Hitchcock; i una fotografia en blanc i negre de Hitchcock de perfil parlant a un nen a cau d'orella.

Ficha técnica

Pertenece a:
Otros > [Poemes visuals, retalls de premsa amb il·lustracions per a concebre poesia visual i esbossos de poemes objecte i d'instal·lacions]
Título uniforme:
Hitchcock
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[1982?]
Dimensiones/Duración:
Dimensions: 31,5 x 21,4
Idioma:
Inglés
Francés
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03496.004
Topográfico:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00073_004

Contenidos relacionados