Imagen
[1989?]
Prova d'impremta. -- Tres cartes de joc de la baralla espanyola i diverses reproduccions en colors de cartes de joc de la baralla espanyola per a dues composicions visuals; una composició visual amb la figura d'una lletra "L" i dos punts de color blanc a la secció superior de l'asta vertical de la lletra, disposats l'un al costat de l'altre; una composició visual amb dues còpies d'una fotografia reprografiada en colors, d'una pila d'ous de gallina amb un dels ous trencat, i les lletres de l'abecedari distribuïdes diversament, impreses de color negre cadascuna en un ou; i un retall de premsa que conté la fotografia de la pila d'ous de gallina.
-- Al recto de full 25, una llista reprografiada de trenta-dues referències numerades de composicions visuals de Joan Brossa editades per Edicions Polígrafa l'any 1989, escrita per una persona no identificada. -- Amb les composicions visuals, un sobre amb el nom de Joan Brossa escrit al recto a manera de referència.

Ficha técnica

Pertenece a:
Fondo Joan Brossa > Creación de manuscritos > Manuscritos de obras > Poesía visual
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[1989?]
Idioma:
Catalán
Castellano
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03507.005
Topográfico:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00080_005
Me gusta trabajar con lo que suele llamarse "herencia cultural", pero los materiales que empleo son muy banales, como clichés, como bloques de azúcar, puertas, cuscús, alfombras, documentos oficiales.
Latifa Echakhch