Imagen
[1988?]
Prova d'impremta amb anotacions manuscrites. -- Un retall superposat a un full; el retall conté un poema visual reprografiat en blanc i negre, i.e. una lletra "A" partida en dues seccions, l'una al dessota de l'altra i totes dues seccions separades en dos compartiments limitats amb una línia horitzontal, i.e. la secció superior de la lletra "A" al dessota de la secció inferior de la lletra. -- Al recto del full 72, al peu de la composició, el títol "Poema descentrat" escrit amb tinta. -- Al recto del full 72, una nota indicativa en castellà escrita amb tinta en relació amb el color de fons dels compartiments que contenen les dues seccions de la lletra "A", i.e.
"Fondo cream" escrit amb tinta; i una nota indicativa en castellà escrita amb tinta en relació amb el gruix de la línia horitzontal que limita els dos compartiments, i.e. "Más fina" escrit amb tinta.

Ficha técnica

Pertenece a:
Fondo Joan Brossa > Preparación para la edición de obras > Pruebas de imprenta > Poesía visual
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Proves d'impremta. Secció Preparació per a l'edició d'obres. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[1988?]
Dimensiones/Duración:
Dimensions: 50,1 x 38
Idioma:
Catalán
Castellano
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03510.039
Topográfico:
BROSSA_PREP_PRI_PV_00002_003_GF_001
Se supone que los objetos tienen el carácter objetivo de los productos industriales. No pretenden representar nada más que lo que son. La categorización previa de las artes ya no existe.
Charlotte Posenenske