Dissabtes MACBA presenta Troposfera

La troposfera és la capa de l’atmosfera que conté l’aire que respirem, la més propera a la terra i on es produeixen els canvis, les trobades i les reaccions. Troposfera és també una sèrie de vídeos en què compartim una conversa amb persones, col·lectius i comunitats que fan seu el museu per habitar-lo de múltiples maneres.
Cada dissabte, a partir de les 16 h el museu obre gratuïtament. Podràs visitar les exposicions, descobrir la Col·lecció i participar a totes les activitats. Un espai obert, un lloc de trobada, un moment on convergeixen múltiples punts de vista connectats per l’art contemporani.
En aquest segon capítol escoltem carles Yagüez i nara is neus de la ràdio comunitària dublabBCN. Un altaveu de propostes innovadores i experimentals que funciona com a difusor de la creació sonora i forma part activa de l’agenda cultural de la ciutat, i que teixeix una xarxa local.
mostrar-ne més mostrar-ne menys
Georgina, Guim, Lennart, Marc, Sergi, Simbiat i Uri són un grup de joves músics que estudien al Taller de Músics del Raval. En poc temps, han après a generar espais artístics compartits, la importància de formar part d’una comunitat i la necessitat de transgredir per portar més lluny el seu art. Reflexionen sobre tot això mentre visiten el MACBA un dissabte a la tarda.
mostrar-ne més mostrar-ne menys
En col·laboració amb: