Imagen
[1988?]
Document manuscrit i prova d'impremta. -- Una prova d'impremta d'un poema visual imprès en un fotolit, i.e. les tres últimes lletres de l'alfabet, les lletres "X" "Y" i "Z" impreses l'una al costat de l'altra, i una línia al costat superior dret de la lletra "Z" que, a l'extrem oposat de la línia, es bifurca en dues línies; a l'extrem de cada línia bifurcada, una papallona impresa amb les ales esteses. -- Al verso del full 46, la figura de la papallona amb les ales esteses traçada amb tinta negra en un full de paper cristall; i, al verso del full 46, la nota indicativa en castellà "2 copias" escrita amb llapis. -- El full 46 està estotjat en una carpeta.
Al recto de la carpeta, una etiqueta que conté una referència mecanografiada, i.e. "Clara Verges [o Clara Vergés], satinades [i.e. setinades], febrer 82."; i, més avall de l'etiqueta, dues referències d'inventari d'Isidre Vallès i Rovira escrites amb bolígraf.

Technical details

Belongs to:
Joan Brossa Fonds > Preparation for the publication of works > Prepress proofs > Visual poetry
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Proves d'impremta. Secció Preparació per a l'edició d'obres. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[1988?]
Dimensions/Duration:
Dimensions: 16,9 x 30,5
Dimensions: 7,6 x 13,8
Dimensions: 34,9 x 25
Language:
Catalan
Spanish
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03510.001
Call number:
BROSSA_PREP_PRI_PV_00002_001_GF_001
I like to work with what is often called "cultural heritage", but the materials that I use are banal and clichéd, like sugar blocks, doors, couscous, rugs, official documents.
Latifa Echakhch