Imagen
[1988?]
Document manuscrit i prova d'impremta. -- Una prova d'impremta d'un poema visual imprès en un fotolit, i.e. les tres últimes lletres de l'alfabet, les lletres "X" "Y" i "Z" impreses l'una al costat de l'altra, i una línia al costat superior dret de la lletra "Z" que, a l'extrem oposat de la línia, es bifurca en dues línies; a l'extrem de cada línia bifurcada, una papallona impresa amb les ales esteses. -- Al verso del full 46, la figura de la papallona amb les ales esteses traçada amb tinta negra en un full de paper cristall; i, al verso del full 46, la nota indicativa en castellà "2 copias" escrita amb llapis. -- El full 46 està estotjat en una carpeta.
Al recto de la carpeta, una etiqueta que conté una referència mecanografiada, i.e. "Clara Verges [o Clara Vergés], satinades [i.e. setinades], febrer 82."; i, més avall de l'etiqueta, dues referències d'inventari d'Isidre Vallès i Rovira escrites amb bolígraf.

Ficha técnica

Pertenece a:
Fondo Joan Brossa > Preparación para la edición de obras > Pruebas de imprenta > Poesía visual
Crédito:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Serie:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Proves d'impremta. Secció Preparació per a l'edició d'obres. Fons Joan Brossa
Publicación/Producción:
[1988?]
Dimensiones/Duración:
Dimensions: 16,9 x 30,5
Dimensions: 7,6 x 13,8
Dimensions: 34,9 x 25
Idioma:
Catalán
Castellano
Tipo de material:
Documento
Número de registro:
A.JBR.03510.001
Topográfico:
BROSSA_PREP_PRI_PV_00002_001_GF_001
Se supone que los objetos tienen el carácter objetivo de los productos industriales. No pretenden representar nada más que lo que son. La categorización previa de las artes ya no existe.
Charlotte Posenenske