Imagen
[198-]
Document manuscrit. -- Diversos esbossos i descripcions de projectes de poemes objecte o instal·lacions escrits amb llapis.
Alguns fulls s'han obtingut de reutilitzar sobres; i.e. al recto del full 2 la data "7.ABR.85" al mata-segells d'un sobre reutilitzat, el full 4 s'ha obtingut de reutilitzar un sobre tramès per l'entitat financera de Saragossa Caja Inmaculada, el full 6 s'ha obtingut de reutilitzar un sobre tramès per la Galería Theo de Madrid, el full 8 s'ha obtingut de reutilitzar un sobre tramès per Subex, Galeria d'Art, al recto del full 10 la data "8.DIC.80" al mata-segells, el full 12 s'ha obtingut de reutilitzar un sobre tramès per Edicions Proa.
-- El full 1 s'ha obtingut de reutilitzar una invitació d'Antoni Cruells i Rovira, de la Diputació de Barcelona, a la inauguració de l'exposició "Resum de la temporada teatral a Barcelona, 1985-1986", organitzada per l'Institut del Teatre amb fotografies de Pau Barceló i Josep Ros Ribas, el 17 de juliol de 1986 al Palau Güell. -- El full 7 s'ha obtingut de reutilitzar un fullet estripat del Centro Cultural del Conde Duque, de Madrid. -- El full 15 s'ha obtingut de reutilitzar un retall de premsa estripat; i el full 16 s'ha obtingut de reutilitzar probablement un fullet de difusió, i.e. els noms impresos "Elvira" i "Manue[l]". -- El full 18 s'ha obtingut de reutilitzar un fragment d'una carta circular; l'editor Fernando Fernán Gómez anuncia la publicació d'un directori d'art, i demana a Joan Brossa que verifiqui que les seves dades incloses en aquesta publicació siguin correctes.

Technical details

Belongs to:
Other > [Esbossos de poemes objecte o instal·lacions, poemes visuals, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Sub-subsèrie Poemes objecte. Subsèrie Obra objectual. Sèrie Esborranys d'obra visual i objectual. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198-]
Language:
Catalan
Spanish
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03499.015
Call number:
BROSSA_MANUS_ESB_OBJ_PO_00001_015
Blue protects white from innocence. Blue drags black with it. Blue is darkness made visible.
Derek Jarman