Imagen
[1998?]
Document manuscrit. -- Un esbós de sis tasses aparellades cadascuna amb un plat i una composició visual concebuda en dues parts per cada joc, al fons de la tassa i al centre del plat, traçat amb bolígraf; i.e.
una tassa amb una lletra "A" i el plat amb una lletra "Z", la primera i la darrera lletra de l'alfabet, traçat amb bolígraf; una tassa amb una lletra "T" i el plat amb una lletra "U", de manera que formen el pronom personal de segona persona "TU", traçat amb bolígraf; una tassa amb la figura d'un ull, potser aparellat amb un plat amb la figura d'una llengua, traçat amb bolígraf; una tassa amb la figura d'una lluna plena (o una lluna nova o potser l'astre sol) i el plat amb una lluna en fase decreixent (o minvant), traçat amb bolígraf; i una tassa amb un signe d'interrogació d'obertura i el plat amb un signe d'interrogació de tancament, traçat amb bolígraf.
Al recto del full 274, diverses referències de correccions escrites amb bolígraf i amb llapis probablement per a l'edició d'un obra (o un recull de textos), completament ratllat amb llapis.

Technical details

Belongs to:
Other > [Documentació sobre el vestíbul del Commerzbank Tower de Frankfurt per a un projecte de poema corpori i de poemes visuals]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Sub-subsèrie Poemes objecte. Subsèrie Obra objectual. Sèrie Esborranys d'obra visual i objectual. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[1998?]
Dimensions/Duration:
Dimensions: 15,7 x 20,8
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03508.013.004
Call number:
BROSSA_MANUS_ESB_OBJ_PC_00001_010_002_GF_001
The blood of sensibility is blue / I consecrate myself / To find its most perfect expression.
Derek Jarman