Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- La figura de dos coloms de perfil encarats, traçats amb llapis, que sostenen amb el bec els extrems d'un ull ametllat amb l'iris representat amb dos cercles concèntrics, i el nom en majúscula "Galeria Prats" amb els dos termes del nom escrits al voltant de l'ull sostingut pels coloms; i.e. potser un logotip per a la Galeria Joan Prats. -- Al verso del full 297, diverses provatures per a concebre la composició visual, i.e. un ull ametllat traçat amb llapis i dos braços traçats amb llapis amb el dit índex estès, amb el gest d'assenyalar, i potser un ull dibuixat en una mà.
Al recto del full 298, un altre ull ametllat traçat amb llapis; i al recto i al verso del full 299, dues versions de la composició visual traçades amb llapis. -- Al recto del full 300, una versió alternativa de la composició visual, amb un barret traçat amb llapis sostingut per dos coloms amb el bec, en lloc de la figura d'un ull.
El full 297 s'ha obtingut de reutilitzar un sobre; el full 299 s'ha obtingut de reutilitzar un element de difusió de l'antiquari Artur Ramon, qui notifica la seva participació en la catorzena edició del Saló d'Antiquaris de Barcelona; i el full 300 s'ha obtingut de reutilitzar una invitació de la Galería Buades a la inauguració de l'exposició de tapissos "Teresa Lanceta: la alfombra roja" el 12 de març de 1990.

Technical details

Belongs to:
Other > [Manuscrits de poemes visuals, esbossos de poemes objecte o instal·lacions, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198--199-]
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03500.011.017
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00077_011_016