Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Les lletres "A" i B" traçades amb tinta negra l'una al costat de l'altra, salvant un traç amb tinta vermella que uneix totes dues lletres (i.e., un traç vermell que forma l'anell superior de la lletra "B" i el pal horitzontal de la lletra "A"); i, al dessota de les lletres "A" i "B", el mateix traç vermell (en forma de línia horitzontal amb l'extrem dret corbat amunt) i, al dessota d'aquest traç, el terme en plural "Teatres" escrit amb tinta negra.
-- Del recto del full 255 al verso del full 256, i al verso dels fulls 257 i 258, diverses versions més preliminars i variants alternatives de la composició visual traçades amb llapis; i al recto del full 259, una versió de la composició visual i una variant alternativa de la composició traçades amb tinta.
El full 255 s'ha obtingut d'estripar un fragment d'un element de difusió imprès d'un esdeveniment no identificat. Al recto del full 255, diverses provatures escrites amb llapis per a redactar un fragment de text en castellà, potser d'una entrevista a Joan Brossa; el text es refereix a la capacitat de transformació i cita els noms de Sigmund Freud i de Karl Marx.

Technical details

Belongs to:
Other > [Manuscrits de poemes visuals, esbossos de poemes objecte o instal·lacions, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198--199-]
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03500.010.010
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00077_010_005