Imagen
[1992]
Document manuscrit. -- Un poema visual probablement per a concebre la capçalera de la revista "La Rambla: Barcelona magazine" (Barcelona: Joan-Ignasi Ortuño); i.e. la frase "La Rambla" en majúscula escrita amb tinta (l'article escrit en blau i el nom de la via en vermell), amb el terme "Rambla" escrit amb una lletra "A" de grans dimensions precedida per la lletra inicial "R", seguida de la lletra "M", i, més avall, a la mateixa base de la lletra "A", el grup de lletres "BL" del topònim "Rambla".
-- Al recto i al verso del full 167, diverses provatures escrites amb llapis o amb tinta per a concebre versions de la composició visual amb la frase "La Rambla" o variants alternatives de la composició per a la capçalera de la revista "La Rambla: Barcelona magazine".
El full 167 s'ha obtingut de reutilitzar un fragment d'un sobre. -- El full 162 s'ha obtingut de reutilitzar un programa de la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya, del 29 de juny al 9 d'agost de 1992. Al recto i al verso del full 162, diverses provatures escrites amb llapis poc intel·ligibles, i el termes "Caràcter" i "Rambla" en relació amb dues composicions visuals per a concebre el disseny de la capçalera de dues revistes.

Technical details

Belongs to:
Other > [Manuscrits de poemes visuals, esbossos de poemes objecte o instal·lacions, cartells i referències d'obres]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[1992]
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03500.004.005
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00077_004_004