Imagen
[19--]
Document manuscrit. -- El nom d'una llibreria de Barcelona, i.e. Llibreria Marca, escrit amb llapis en majúscula, l'un terme al dessota de l'altre, sense les lletres "A" del nom d'aquest establiment; i entre els termes "Llibreria" i "Marca" escrits sense les lletres "A", un cercle traçat amb llapis que conté les lletres "A" dels termes "Llibreria" i "Marca"; i.e. un logotip per a la Llibreria Marca. -- Amb la targeta d'invitació que conté la composició, dos fulls que contenen cadascun una reproducció reprogràfica de la composició visual.

El full que conté la composició s'ha obtingut de reutilitzar una targeta d'invitació d'Edicions 62 i de La Llar del Llibre a un acte de presentació del llibre "La memòria és un gran cementiri" (Barcelona: Edicions 62, 1990), a càrrec de Pere Gimferrer, membre de la Real Academia Española, organitzat el 20 de novembre de 1990 a La Llar del Llibre.

Technical details

Belongs to:
Other > [Poemes visuals, una prosa sobre els primers poemes objecte de Joan Brossa, títols diversos i provatures per a concebre una sextina]
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[19--]
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03496.007.006
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00073_007_006

Related