Imagen
[198--199-]
Document manuscrit. -- Esborranys de poemes objecte i referències de poemes objecte i de composicions visuals, traçat i escrit amb llapis. -- Al verso del full 85, deu esborranys numerats de poemes objecte poc intel·ligibles, traçats amb llapis, i.e.
un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'un bastó amb rodes, traçat amb llapis; un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'un objecte amb nusos, no identificat, traçat amb llapis; un esborrany d'un poema objecte amb la figura de xinxetes i una corda, traçat amb llapis; un esborrany d'un poema objecte amb la figura de dues copes i un garbuix d'un cordill a l'interior dels vasos, traçat amb llapis; o un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'un cordill debanat (o un cabdell) i una aixeta, traçat amb llapis. -- Al verso del full 86, diversos esborranys de poemes objecte traçats amb llapis, i.e. un esborrany d'un poema objecte amb una figura no identificada traçada amb llapis i la nota indicativa "Aparador Josep" escrita amb llapis; un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'un llençol estès i una porta pintada a la peça de roba, traçat amb llapis; un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'un tauler de dames inclinat i les fitxes del tauler de joc concebudes amb ampolles i potser amb caretes, traçat amb llapis; un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'un taula amb banderes al damunt, escrit amb llapis; un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'un vaixell potser de paper a l'interior d'una ampolla, traçat amb llapis; un esborrany d'un poema objecte amb la figura d'un joc de bitlles amb les bitlles concebudes amb ampolles i les boles amb globus terraqüis o formatges de bola, traçat amb llapis; i un esborrany d'una poema objecte amb la figura d'una bola o una esfera en suspensió traçada amb llapis, i.e. la nota indicativa "Bola flotant" escrita amb llapis. -- Al verso del full 89, diverses referències de poemes objecte i de composicions visuals escrites i traçades amb llapis.
- El full 86 s'ha obtingut de reutilitzar un element de difusió d'un taller de pintura a càrrec d'Albert Ràfols-Casamada, organitzat al centre d'ensenyament Eina, Escola de Disseny del 17 de novembre al 18 de desembre de 1986.
- Al recto del full 87, el terme "Clown" i la nota indicativa "Foto" potser per a una composició visual, escrit amb llapis. Al verso del full 87, novament el terme "Foto" escrit amb llapis.
- El full 89 s'ha obtingut de reutilitzar una carta de la coordinadora Manolita Sanz, de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, del 23 d'abril de 1990.

Technical details

Belongs to:
Other
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[198--199-]
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03507.018
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00080_012
By presenting a story of a victim of violence in Colombia, I am calling on the memory of pain which all human beings have, here or anywhere else in the world.
Doris Salcedo