Imagen
[1991]
Document manuscrit. -- Quatre esborranys d'instal·lacions o poemes objecte numerats consecutivament, traçats amb llapis, potser en relació amb Manel Viñas; i.e. un esborrany amb uns objectes relacionats amb la pirotècnia (o els focs d'artifici); un segon esborrany concebut amb guies de telèfons damunt les tauletes d'un banc; un tercer esborrany traçat amb llapis que presenta una seqüència de quatre elements, i.e. un llibre tancat, un llibre obert, un full i finalment una llufa de paper; i un quart esborrany amb una màquina d'escriure antiga dels anys trenta davant un banc, amb una carta de joc vella girada del revers sobre cadascuna de les tauletes del banc.

- El full 304 s'ha obtingut de reutilitzar una carta circular de Miguel Raufast Chico en nom de la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya.
- Al recto del full 304, un esborrany d'una instal·lació traçat amb llapis; i.e. un reng de globus lligats a un banc, cadascun amb un cordill, traçat amb llapis.
- Al recto del full 304, un esborrany d'una instal·lació traçat amb llapis amb tots els objectes concebuts de color groc; i.e. una cadira de plàstic davant un banc i, sobre la cadira de plàstic, una guia telefònica.
- Al recto del full 304, un esborrany d'una instal·lació traçat amb llapis; i.e. una figura traçada amb llapis i la nota indicativa "Màquina amb solfa" escrita amb llapis.

Technical details

Belongs to:
Other
Credit:
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
Series:
Subsèrie Poesia visual. Sèrie Manuscrits d'obres. Secció Manuscrits. Fons Joan Brossa
Publication/Production:
[1991]
Dimensions/Duration:
Dimensions: 29,7 x 21
Language:
Catalan
Material type:
Document
Identification number:
A.JBR.03504.004.012
Call number:
BROSSA_MANUS_MAN_PV_00078_004_009

Related

Collection artworks

The artist has to face the unknown with a positive mood and sink his teeth without fear
Eduardo Chillida