Audio

SON[I]A #257 val flores

val flores

14 abr. 2018
Categoria
Ràdio Web MACBA

val flores és escriptora activista de la dissidència sexual tortillera feminista heterodoxa cuir masculina mestra prosexe errant vella friolenta pirata en procés vegana seriosa però no solemne border de les institucions. Ve de Neuquén, actualment resideix a La Plata i viu amb l'obsessió paralingüística d'escriure el seu nom en minúscules.

Escriptura, pràctica docent i activisme feminista lèsbica queer s'entrecreuen en la seva trajectòria per generar disrupcions que sacsegin les estructures de l’heteronormativisme neolliberal i colonial. val flores reivindica la lesbianització de l'espai públic i la descomposició de les tecnologies de gènere que encotillen els nostres cossos, desitjos i sexualitats. flores proposa també generar destemps per a l'escolta pedagògica, per a la reflexió col·lectiva, l'acció poètico-política, el dubte, el quequeig, l'assaig i l'error; destemps que tracen bretxes per a l'emancipació.

Vam prendre uns mates amb val flores i vam xerrar amb ella sobre pedagogia queer, escriptura i microactivismes, sobre la pràctica docent com a pràctica política, sobre el queer com a forma de dissidència capaç d'activar sabers deshetrosexualizants i sobre la necessitat d'articular noves maneres d'habitar i escriure les nostres identitats que derroquin les fronteres del gènere, la raça i la classe.

Ràdio web MACBAConsulta més informació sobre l'àudio. Aquest programa és una producció de Ràdio web MACBA.

Continguts relacionats

Àudios

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.