Activitats Professorat

Entre el signe i l’espai. Una relació constructiva

Workshops_Activar l'aula

13 abr. 2016

© Eduard Arbós

© Eduard Arbós

Els workshops són un espai compartit amb artistes on el professorat pot adquirir coneixements i recursos d’aplicació directa a l’aula.

Aquests tallers pretenen proporcionar eines per treballar amb l’alumnat, generar continguts que puguin aplicar-se en contextos reals d’aprenentatge i viure processos creatius de la mà de convidats professionals.
L’objectiu és transformar conceptes vinculats al llenguatge contemporani en formes pràctiques de transferència a l’aula.

Programa

DIMECRES 13 D'ABRIL DE DE 2016, de 18 a 21 h
Lloc: MACBA

Entre el signe i l’espai. Una relació constructiva

A càrrec d'Eduard Arbós

Pensar l’espai comporta una reflexió sobre les relacions que establim amb el nostre entorn, és a dir, amb els altres i amb els llocs que ocupem. Així, el concepte d’espai esdevé relacional: som i creem espai, i aquest deixa de ser un concepte purament abstracte i allunyat del fet vivencial.

Delimitar i construir són, en conseqüència, actes a través dels quals l’home es referencia en l’espai i el significa. El signe abstracte, representació de la idea, esdevé llenguatge constructiu i genera una sintaxi espacial. Construït el signe, la forma representada esdevé habitable i converteix el fet arquitectònic en el punt de confluència entre l’espai mental i l’espai vivencial, entre concepte i experiència.

Inscripció

Preu: 5 €/sessió. Gratuït amb el carnet Amic Pro.

Contacte

Per a més informació: 93 412 14 13 i educacio@macba.cat

Informació de contacteSom conscients que per contribuir a l’art contemporani cal donar suport a l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que refermi la creativitat i l’experiència estètica.
La Fundación Banco Santander comparteix plenament aquesta filosofia amb nosaltres, i és per això que un any més col·labora amb el MACBA actuant com a mecenes del seu Programa de Formació Permanent del Professorat.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Activitats

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.