Activitats categoria

V.I.T.R.I.O.L. Estratègies d’investigació per a projectes audiovisuals

Taller amb Regina de Miguel

23 al 24 març 2018

.

.

De què parlem quan parlem d’investigació artística? En què consisteix? Quines són les seves metodologies? Quines són les aptituds i les col·laboracions que mobilitza? Amb aquest taller, l’artista i productora cultural Regina de Miguel proposa generar un diàleg productiu a l’entorn de la investigació artística, especialment dirigida a projectes audiovisuals. A més, s’aportaran coneixements pràctics i teòrics sobre el mitjà audiovisual i es reflexionarà sobre les particularitats i possibilitats que són inherents a aquest mitjà pel que fa a la formalització d’una investigació.

Amb el taller, s’indagarà en les metodologies d’exploració i dilatància que són pròpies de Regina de Miguel. El taller es planteja, així, com un prototip de matriu social, a partir de la posada en comú d’alguns dels seus projectes. Es proposaran, així, modes de generar narracions, noves fórmules alquímiques de resistències político-afectives, encanteris que qüestionen la construcció del relat general, assumit i interioritzat, així com estratègies de treball i eines metodològiques des de la investigació en art.

El taller serà eminentment pràctic. Per tal que sigui efectiu i afectiu es requerirà que els assistents mostrin una actitud proactiva.

El taller és una proposta de Carolina Jiménez i Jordi Vernis, equip de mediació 2018, per a desenvolupar-se en el marc de l’activitat formativa de Sala d’Art Jove.

Programa

DIVENDRES 23 DE MARÇ, de 17 a 20h
DISSABTE 24 DE MARÇ, d’11 a 17h (amb descans d’1 hora per dinar)

Lloc:
Aula 0

Inscripció

Taller gratuït. Aforament limitat.
Imprescindible inscriure’s prèviament a artjove.tsf@gencat.cat

Prevaldran les inscripcions que es realitzin a tots dos dies de taller.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.