VIDEO

Visites en llengua de signes 2013

Categoria
Altres / Altres

Benvinguts al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), un museu situat a la ciutat de Barcelona, en ple cor del barri del Raval. El MACBA es va inaugurar el 1995 en un nou edifici concebut per l’arquitecte nord-americà Richard Meier.

El MACBA té una vocació educativa i s’obre al públic amb la intenció de convertir-se en un espai obert a l’aprenentatge conjunt, que doni a conèixer els processos de treball dels artistes, permeti reflexionar i ajudi a descobrir l’art del nostre temps des d’una altra perspectiva.

Al MACBA hi trobem exposicions temporals i una Col·lecció permanent, que es presenta sempre de manera temporal i temàtica. Aquesta col·lecció ofereix al públic la possibilitat de contemplar críticament les obres exposades, i convida el públic tant a reflexionar-hi i debatre-les com a adoptar un paper actiu.

Cada tercer diumenge de mes a la una del migdia, el MACBA ofereix una visita guiada en Llengua de Signes Catalana, que ens permetrà parlar de tot el que sempre ens ha intrigat sobre l’art contemporani però que mai no ens hem atrevit a preguntar.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Vídeos

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.