VIDEO

Visites en llengua de signes 2014

Categoria
Altres / Altres

El MACBA ofereix un programa d’exposicions temporals que posa a l’abast dels visitants una visió complexa de la cultura contemporània, impulsant així el coneixement de l’art.

Cada tercer diumenge de mes, us convidem a conèixer el Museu amb una visita guiada en llengua de signes catalana.

El diumenge 16 de febrer a les 12 h ens endinsarem en l'exposició Just davant nostre. Altres cartografies del Rif. En aquest projecte, artistes d’arreu del món han establert un diàleg entorn d’un context molt específic: les muntanyes del Rif.

El diumenge 16 de març, també a les 12 h, visitarem Motor de modernitat. Grup R. Arquitectura, art i disseny. L'exposició rememora les idees i les obres d’un conjunt d’arquitectes, l’acció dels quals va contribuir a consolidar una versió pròpia de l’estètica moderna sota el règim franquista.

El projecte Megafone.net d’Antoni Abad centrarà la visita del 20 d'abril a les 13 h. Des del 2004, l'artista convida grups de persones marginades a expressar les seves experiències en reunions presencials i a través dels telèfons mòbils. El projecte fa un recorregut retrospectiu i reflexiona sobre el treball que s’ha dut a terme durant aquests últims deu anys.

A més, oferim visites concertades per a grups, amb reserva prèvia al mail: educacio@macba.cat

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Vídeos

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.