VIDEO

Idiorítmies. Danae Theodoridou, Itziar Okariz i Mykki Blanco

5/05/2017
Categoria
Altres / Performance

En aquesta conferència-performance, Danae Theodoridou parteix de les seves últimes obres, One Small Step for a Man: Hello, Goodbye (2015) i Earth in 100 Years (2016), i reflexiona sobre la seva recerca artística, de tres anys de durada, entorn del concepte d’«imaginaris socials».

A Si yo soy yo y tú eres tú, dos performers, l’un al costat de l’altre, inicien una repetició del joc infantil sense solució Si yo soy yo y tú eres tú ¿quién es más tonto de los dos? Allò que comença com un joc, en la repetició amb lleugeres variacions rítmiques tot i que amb neutralitat enunciativa, s’acaba transformant en un qüestionament radical de la construcció de la identitat. Performance a càrrec d’Itziar Okariz i Víctor Irirte.

Mykki Blanco (Michael David Quattlebaum Jr) és escriptor, activista i performer internacional. El 2010, Quattlebaum va començar a crear industrial punk amb el sobrenom No Fear, abans d’iniciar un projecte de videoart que creixeria fins convertir-lo en el glamurós raper Mykki Blanco. El 2012, Mykki va irrompre en l’escena musical amb l’EP Mykki Blanco and the Mutant Angels. Actualment Mykki treballa en un àlbum en solitari.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Activitats

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.