VIDEO

Idiorítmies. Amalia Pica, André Lepecki, Itziar Okariz i Víctor Iriarte

5/05/2017
Categoria
Altres / Performance

En aquesta coreografia, Amalia Pica explora el que tenim en comú, amb la intenció de descobrir codis de comunicació aliens al llenguatge oral. Investiga dinàmiques de grup, processos de col·laboració i l’intercanvi entre cossos que condueix a la inclusió o l’exclusió.

A la seva xerrada, André Lepecki tracta la noció de trobada com un element essencial per a la política i l’estètica del comú. Explora la manera en què la trobada proporciona una base per viure fora de la lògica necropolítica que caracteritza el monohumanisme neoliberal del nostre temps, imperialista, colonial i letal.

A 1, 1, 2, 1..., Itziar Okariz i Víctor Iriarte, inicien una seqüència numèrica simètrica davant tres micròfons, un dels quals queda buit. La seqüència comença amb el número «u», al qual s’afegeix un altre dígit abans de tornar a l’«u» inicial, de manera que es crea una seqüència de frases o enunciats numèrics simètrics. En aquesta performance s'aborda la qualitat física i formal de la producció de llenguatge.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Àudios

Activitats

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.