Activitats Infantil i primària

La ciutat dels fotògrafs

A partir de 3r de Primària

13 juny 2016 al 21 juny 2017

La ciutat dels fotògrafs

La ciutat dels fotògrafs

La ciutat dels fotògrafs és un taller que proposa una descoberta creativa i reflexiva de la fotografia a partir de la vinculació entre la pràctica fotogràfica, l’exploració de la ciutat i els espais del MACBA i el CCCB.

L’activitat es desenvolupa en tres grans fases. La primera consisteix en l’anàlisi de fotografies del fons del MACBA i d’altres autors, mirant-les amb ulls de fotògraf.

A partir de la inspiració que proporcionen aquests referents, la segona fase proposa una exploració fotogràfica de l’entorn més proper al MACBA i el CCCB. Els participants treballen en grups, explorant tant les tries essencials de la fotografia (enquadrament, composició, llum i color) com les característiques que defineixen el teixit urbà (espai, trànsit, ritme i moviment).

En la darrera fase, després de triar, imprimir i ordenar les imatges, els participants donen forma als seus projectes fotogràfics. Les fotografies es publiquen a la web www.fotografiaencurs.org i creen així un arxiu fotogràfic i una cartografia visual de la ciutat.

El taller La Ciutat dels Fotògrafs és una activitat conjunta del MACBA i el CCCB en el marc del programa Fotografia en curs d’A Bao A Qu.

Programa

ELS DIMECRES I ELS DIJOUS AL MATÍ
Punt de trobada: Porta principal del MACBA
Durada de l'activitat: 3 hores
Preu: 4 € per alumne
Activitat recomanada a partir de 3er de Primària.

Inscripció

Cal fer reserva prèvia enviant un correu electrònic a seducatiu@cccb.org o bé trucant al 93 306 41 35 (de dimarts a divendres de 10 a 13 h)

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Exposicions

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.