Activitats Professorat

T’acostem a les exposicions

Sessió preparatòria per a la visita autònoma a la "Col·lecció MACBA 31"

21 gen. 2017

T’acostem a les exposicions

T’acostem a les exposicions

Us proposem una sessió de treball entorn de la presentació actual de la Col·lecció MACBA 31, per tal d’encoratjar-vos a visitar-la autònomament amb els vostres alumnes. La idea és començar l’activitat amb una visita a l’exposició i tot seguit treballar específicament algunes de les obres, compartint informació i recursos associats a la possible visita.

L’exposició està estructurada en tres àmbits: experiència, temps i conflicte. Les obres exposades qüestionen les diverses formes de conflicte en el món actual, reflexionen sobre la relació de l’art amb si mateix i sobre la seva capacitat d’interpel·lar la realitat, i reivindiquen l’experiència sensorial, la corporalitat i la vivència del temps com a condicions essencials de l’experiència artística.

Aquesta sessió es planteja també com un espai de diàleg entre els docents i l’equip d’educació del museu, que permeti reflexionar conjuntament sobre les possibilitats pedagògiques de les pràctiques artístiques contemporànies.

Programa

DISSABTE 21 DE GENER DE 2017, D’11 A 13 h
Lloc: Aula 0

Inscripció

Activitat gratuïta. 40 places disponibles. Amb inscripció prèvia.

Contacte

Més informació: 93 412 14 13 i educacio@macba.cat

Informació de contacteGràcies al mecenatge educatiu de la Fundación Banco Santander. Som conscients que per contribuir a l’art contemporani cal donar suport a l’ensenyament i promoure un sistema pedagògic que refermi la creativitat i l’experiència estètica.

La Fundación Banco Santander comparteix plenament aquesta filosofia amb nosaltres, i és per això que un any més col·labora amb el MACBA actuant com a mecenes del seu Programa de Formació Permanent del Professorat.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Exposicions

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.