Activitats Famílies

Taller Robert Frank. Poesia de la quotidianitat

27 feb. al 08 maig 2005

4 € per nen.

Tots els diumenges a les 11 del matí els nens i nenes que vinguin al Museu podran participar en el taller que hem preparat a partir de l’exposició Robert Frank. Arguments.

Robert Frank (Zuric, 1924), és un artista modern amb una particular mirada sobre la vida quotidiana que va revolucionar el llenguatge fotogràfic de la postguerra i que ha qüestionat i reinventat contínuament, al llarg de la seva trajectòria, els límits de la imatge. Aquesta exposició mostra retrospectivament l'obra d'aquest artista des dels anys quaranta fins a l'actualitat. La mostra recorre la seva trajectòria des de l’observació social de les primeres obres, fetes amb una càmera de petit format a la seva faceta com a cineasta, els seus treballs en vídeo, en Polaroid, els fotomuntatges i les seves darreres obres de fotografia digital.

El participants del taller acompanyats per un monitor i a partir material didàctic que sel’s lliura a l’inici del taller, treballen el contingut de l’exposició a través de l’observació, la comparació, la interpretació i la narració de les imatges, per acabar amb un exercici de síntesi que portarà a la producció d’una fotografia polaroid o digital.

Programa

Diumenges al matí, d'11 a 13 h. Places limitades

Contacte

Telèfon d'atenció per a grups i programes educatius 93 412 14 13, de dilluns a divendres (excepte els dimarts), de 10 a 14 h.
educacio@macba.cat

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Exposicions

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.