Activitats Música i arts en viu

Reflexions en plàstic

MACBA es viu

04 gen. 2014

Reflexions en plàstic

Reflexions en plàstic

Accés amb l'entrada al Museu.

Els DJ Albert Almakx i miKegineR proposen un recorregut sonor per una part de l’exposició Art, dos punts. Barcelona viu l'art contemporani, musicant un seguit d'imatges relacionades amb la mostra. El resultat és la creació de paisatges experimentals, avantguardistes i electrònics.

Reflexions en plàstic barreja el vinil i el cel·luloide, el documental i el llenguatge cinematogràfic. La proposta genera un collage que convida l'espectador a reflexionar sobre els moviments d'agitació política i social que van desembocar en els conflictes bèl·lics que van marcar la història d'Espanya i Europa durant la primera meitat del segle XX.

Programa

DISSABTE 4 DE GENER A LES 19 h

Atri del Museu.
Places limitades.

Albert Almakx i miKegineR són DJ i productors electrònics. Les seves propostes, influïdes pels sons d’avantguarda emergents al continent europeu i a Amèrica del Nord a mitjans dels anys vuitanta, han mantingut sempre un esperit underground i alternatiu.

Els seus sets acostumen a incloure un ampli ventall d’estils: gèneres com el new beat i el wave, en les seves diverses variants, i que combinen amb les noves formes de producció musical.

Més de 15 anys de col·laboració els han dut a actuar a ciutats com Barcelona, Eivissa, i a d’altres de l'Estat espanyol, França i Itàlia.

Amb el suport de:

Contacte

Programes públics
programespublics@macba.cat
tel. 93 481 46 81

Informació de contacte

Les sales del MACBA estan dotades d'accés a internet gratuït per a tots els visitants. Sol·licita la contrasenya a recepció.

El calendari amb la programació completa.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.