Activitats Professorat

Recorreguts

Programa permanent

Recorreguts

Recorreguts

Una de las principals funcions del MACBA és pensar, elaborar i ordenar continguts dels quals finalment poden sorgir noves narracions. A través dels Recorreguts, tant els usuaris com el Museu poden proposar itineraris transversals pels continguts de la web.

Els Recorreguts són col·leccions de continguts disponibles a www.macba.cat.: àudios, vídeos, fitxes d'artista, obres, textos, publicacions, exposicions, etc. Tots els continguts que trobeu a la web poden formar part d'un Recorregut.

A banda de recopilar continguts, els Recorreguts ofereixen la possibilitat d'organitzar-los segons una idea personal, un interès o un concepte acadèmic. Així, un Recorregut pot servir per triar obres i artistes de la Col·lecció MACBA; permet elaborar material de suport didàctic per a professors, o fins i tot s'erigeix com a plataforma perquè artistes i comissaris aprofundeixin en un tema treballat en l'exposició.

Un cop creats –ja sigui pel MACBA o pels usuaris de la web–, els Recorreguts es podran consultar en la secció de Recorreguts: www.macba.cat.

Contacte

Telèfon d'atenció per a grups i programes educatius 93 412 14 13. educacio@macba.cat

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.