Activitats Tallers

Quantum2

MACBA es viu

07 juny 2014

Quantum2

Quantum2

Sales d’exposicions. Atri. Preu: 5 € (gratuït amb el carnet Passi i Amics del MACBA). Sense inscripció prèvia. Aforament limitat

Dansa i música interactuen utilitzant tecnologies de rastreig i detecció tant corporals com ambientals perquè els moviments dels ballarins desencadenin música en viu. El marc compositiu és en part un «sistema obert». Quantum2 entrellaça substàncies i transitorietat, cossos i tecnologies, forma i imaginació, amb la intenció de respondre a l'univers revelat per la mecànica quàntica. El projecte es va iniciar a partir d’una investigació col·laborativa entre Sam Aaron del Laboratori d'Informàtica de la Universitat de Cambridge i un col·lectiu de dansa de la mateixa ciutat arran d’un encàrrec del Festival de Ciència de Cambridge.

A partir d'aquestes bases, s’ha treballat amb estudiants de màster de la Universitat de Hertfordshire. Richard Hoadley de la Universitat Anglia Ruskin ha complementat el projecte amb les innovacions de la tecnologia Kinnect. El treball s’ha presentat en diversos festivals i acaba de ser convidat al simposi Live Algorithms for Music com a part de l’Artificial Intelligence and Simulation of Behaviour Convention. L’actuació forma part del programa MACBA es viu, que va néixer per mostrar el Museu i l’art contemporani des d’una altra perspectiva.

En el marc del Festival de Ciència, Tecnologia i Innovació de Barcelona
http://festivalcti.bcn.cat/

Programa

DISSABTE 7 DE JUNY, A LES 19 h

Contacte

Programes públics
programespublics@macba.cat
Tel. 93 481 46 81

Informació de contacte

Les sales del MACBA estan dotades d'accés a internet gratuït per a tots els visitants. Sol·licita la contrasenya a recepció.

El calendari amb la programació completa.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Vídeos

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.