Document mecanoscrit. -- Recepta de cuina per fer pollastre amb gelatina (o pollastre gelatinat) per a cinc persones. Al preàmbul de la recepta, dues notes per als termes "cuisine" i "poulet" que n'indiquen el significat en l'argot dels lladres, i.e. "cuisine" per comissaria de policia i "poulet" possiblement per agent de policia; i el terme "gélatine" associat a un lema probablement d'un anunci publicitari, i.e. "gélatine: gélatine Dagbar, en vente dans tous les Prisunic.". -- Inclou instruccions sobre com netejar un pollastre de les entranyes i les tripes; de punxar-lo amb una forquilla per saber si està cuit o cru, segons els color del suc que en surt; de calcular el pes del pollastre que s'ha comprar, comptant tres-cents grams de carn per comensal; la possibilitat de comprar pollastre enllaunat; i algunes referències bibliogràfiques sobre cuina i aus de caça o de corral, que inclou una menció a Antoni Miralda. -- Inclou també una llista de vint-i-dues maneres de cuinar el pollastre, amb una menció a una censura de l'agost de 1968 (a propòsit d'una recepta de pollastre cuinat a la manera de Niça); i un paràgraf final sobre les propietats nutricionals del pollastre. -- Al marge superior esquerre del primer full, una etiqueta adherida de color vermell i daurat d'una firma comercial de venda d'aus de corral, i.e. "Volaille de 1er choix", "Nourrie aux Grains". -- Al peu de l'últim full, el lloc i la data de producció; i.e. "Paris, octobre 1968" mecanografiat.
Si vols sol·licitar l'obra en préstec, pots adreçar-te a arxiu@macba.cat.
Si vols la imatge de l'obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d'imatges.