Activitats Educació especial

Programa d’accessibilitat

02 juny 2015 al 30 juny 2016

Foto: © Miquel Coll / MACBA, 2015

Foto: © Miquel Coll / MACBA, 2015

Us oferim la possibilitat de demanar visites especials adaptades a les necessitats específiques del vostre grup. Disposem de recursos adaptats a la diversitat de l’alumnat, des d’un intèrpret en llengua de signes a làmines i obres tàctils o textos en Braille.

També comptem amb iniciatives innovadores en accessibilitat, com l’espai d’interpretació Apropa’t a la Col·lecció amb els Sentits. En aquesta sala, el visitant utilitza el tacte, l’oïda i l’olfacte per acostar-se a recreacions de fragments d’obres que ha preparat l’equip de Conservació i Restauració del Museu, amb la col·laboració d’Enric Lluch i Mònica Surís.

A més, el MACBA té rampes, ascensors que comuniquen les diverses plantes i lavabos adaptats. També posem a la vostra disposició dues cadires de rodes, que es poden sol·licitar a l’hora de concertar la visita.

Contacte

Si teniu dubtes o voleu informació sobre els programes d’accessibilitat del MACBA, podeu trucar al 93 412 14 13 o enviar un missatge a educacio@macba.cat

Informació de contacte


Gràcies al suport de Fundación Repsol el MACBA ha impulsat el Programa d'Accessibilitat amb el convenciment que l'art facilita i impulsa la integració social.
L'accessibilitat es desplega per tot el Museu per apropar l'art a tots els públics de forma inclusiva.
El programa inclou un recorregut per les sales de l'exposició de Col·lecció amb làmines i obres tàctils o textos en Braille, compta també amb un innovador espai "Acosta't a la Col·lecció amb els Sentits" on el visitant utilitza el tacte, l'oïda i l'olfacte per apropar-se a recreacions de fragments d'obres, i un programa de visites adaptades especials a les necessitats específiques dels grups.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.